top of page

01

Projektledelse

Jeg er en 360 graders marketing projektleder med et kommercielt hjerte, som er vant til at styre komplekse projekter med mange interessenter og korte deadlines. Med over tyve års erfaring i marketing aktiviteter såsom produktlanceringer, udvikling af online og offline kampagner, design udvikling, events, promotions kan jeg give din marketingafdeling kvalificeret støtte inden for mange forskellige marketing discipliner.

02

Brand Management

Siden 1997 har jeg arbejdet intensivt med Brand Management, både strategisk og operationelt, hos førende internationale mærkevarevirksomheder som Coca-Cola, Danone, House of Prince, L’Oreal, Hill’s Pet Nutrition og Triumph Lingerie.

03

Strategi

En af mine nøglekompetencer er min evne til at forstå forretningsmål og oversætte disse til konkrete strategiske actions. Jeg kan kombinere viden om kunden, konkurrenten og markedet for at udarbejde effektive strategier, der kan skabe vækst. Samtidig kan jeg lave de rigtige trade-offs mellem kortsigtede og langsigtede mål.

04

Kommerciel Indsigt

Jeg har altid fokus på at maksimere indtjening på de produkter og brands under mit ansvar- selvfølgelig altid med respekt for brand identiteten og værdierne. For at sikre lønsomheden på marketing aktiviteterne, vil jeg altid anvende en Return-on-investment (ROI) betragtning.

bottom of page